Honeywell airco kopen?

Honeywell airco

Van plan om een nieuwe Honeywell airco te kopen? Op deze pagina laten we alle mobiele airco’s van het merk Honeywell zien. Zo weet je voor aankoop precies waar je aan toe bent. We vergelijken verschillende modellen met elkaar zoals de MN12CES en de MN12CESWW. Daarnaast laten we zien hoe je de mobiele airco kunt installeren.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe Honeywell airco!

Honeywell airco kopen: dit is de beste van 2020

Beste Honeywell airco 2020

De drie snelheden ventilator, luchtontvochtiger en koelmodi maken de Honeywell MN12CES tot een goede mobiele airco. Vooral voor een vochtig klimaat. Hoewel het niet het meest energiezuinige model is, kost het slechts ongeveer € 90 om jaarlijks te laten werken.

De Honeywell MN12CES is een verijdbare airco voor een vochtig klimaat. Het heeft echter enkele ontwerp eigenaardigheden en mist enkele basisfuncties. Deze koeler is zeer geschikt voor grote ruimtes.

Functies en beschrijving

De korte ontluchtingsslang beperkt het aanpassingsvermogen aan de beschikbare ruimte, maar deze airconditioner binnenshuis kan effectief een ruimte comfortabel koel houden.

Het laat de lucht circuleren met lage, gemiddelde en hoge snelheden voor koeling tegen verschillende niveaus van warmte. Hoewel de luchtstroom de laagste was in onze vergelijking, zou je binnen het eerste half uur na het inschakelen van het apparaat een merkbaar verschil moeten voelen. Het heeft een koelvermogen van 12.000 Btu.

De luchtontvochtiger van de Honeywell MN12CES blijft vocht verwijderen, of deze modus nu is geselecteerd of niet. Alleen al in de koelmodus verwijdert het vocht uit de lucht. Het voert water af via de raamafdichtingskit met behulp van een automatisch verdampingssysteem, dus er is geen lekbak of watertank te legen.

Afstandsbediening en instellingen

De afstandsbediening is vrij eenvoudig: een aan / uit-knop, pijlknoppen, snelheidsknoppen, een timerinstelling en moduswijziging. Net als de afstandsbediening is het digitale display van het bedieningspaneel minimaal maar gemakkelijk te begrijpen.

Een aantal nadelen van deze koeler is het ontbreken van een nachtmodus of automatische herstart optie. Dit betekent dat de mobiele airco niet in staat is om de temperatuur aan te passen tot een comfortabel niveau terwijl u slaapt, en omdat hij niet vanzelf opnieuw kan opstarten, kan uw kamer na een stroomstoring onaangenaam warm worden.

Meer weten? Bekijk dan De Zeeuwse Meisjes!