De 10 beste mobiele airco’s van 2020

mobiele airco kopen waar op letten

Wanneer het heet is in de zomer wil je vertrouwen op jouw mobiele airco. De Zeeuwse Meisjes staat voor kwaliteit. Daarom gaan we het hier uitvoerig over de apparaten hebben. De zomers van Nederland pieken bijna ieder jaar slechts heel even, maar wel erg hoog. Daarom wil je een mobiele airco kopen waar je al lang achter staat. Niet in een impuls, want dan koop je vaak snel de verkeerde.

Op deze pagina lees je alles over de beste mobiele airco’s van 2020. We hebben er een hoop voor je klaar staan. Zo weet je aan het einde van de pagina precies:

  • Meest gestelde vragen over mobiele airco’s
  • Wat de beste mobiele airco’s van 2020 zijn
  • Waar je op moet letten bij aankoop

De meeste mobiele airco’s zijn te koop bij Coolblue of Bol.com.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe verrijdbare airco en alvast – een koele zomer toegewenst! – De Zeeuwse Meisjes. Wist je dat we ook mobiele airco reviews schrijven?

Waarom een verrijdbare airco kopen?

Mobiele airconditioners spreken verschillende mensen en behoeften aan. Hieronder staan ​​de typische redenen waarom iemand zou investeren in een draagbare airconditioning:

  • Koeling van specifieke kamers. Voor gebruik op plaatsen die mogelijk geen airconditioning hebben of ongebruikelijk heet kunnen zijn door direct zonlicht of ingesloten hitte.
  • Voor die brandende dagen. Wanneer iemand extra koeling nodig heeft om de warmte aan te kunnen en de bestaande airconditioning te versterken.
  • Speciale gebruikssituaties. Sommige mensen gebruiken een draagbare airconditioning wanneer ze gasten hebben, zich amuseren of overdag thuis werken. Sommige gezinnen gebruiken in het weekend een draagbare airconditioner wanneer ze de hele dag thuis zijn.

Welke mobiele airco is het beste voor mij?

De behoeften van iedereen zijn anders. Het is belangrijk om jezelf de juiste vragen te stellen om te bepalen welke draagbare airconditioner het beste bij je past. De vragen die je aan jezelf kunt stellen zijn:

Waar ga ik mijn draagbare airconditioning gebruiken?

De mobiele airco die je koopt, hangt af van waar je hem gaat gebruiken. Vooral van de grootte van de kamer. Met een grotere kamer heb je een krachtigere airco nodig om de ruimte te koelen.

Maar de krachtige Fuave ACS18K01 airconditioning betekent meer geluid en een meer prominente eenheid (dus minder draagbaarheid).

Als je het op kantoor gebruikt, wordt ruis een belangrijker kenmerk om rekening mee te houden. Als je het nodig hebt in de woonkamer is esthetiek en grootte belangrijker.

En als je het in meerdere kamers gebruikt, moet je de functies in evenwicht brengen en prioriteiten stellen die essentieel voor jou zijn.

mobiele airco in de hoek van de kamer

Hoe belangrijk zijn de koelprestaties in vergelijking met het geluid?

Als het gaat om mobiele airco’s, geldt: hoe hoger de prestatie, hoe luider het geluid. Bedenk wat voor jou belangrijker is en kom tot een evenwicht waarbij je de koeling krijgt die je nodig hebt op een geluidsniveau dat je kunt verdragen.

Plan ook waar je het gebruikt en hoe het geluidsniveau die ruimte zou beïnvloeden. Een goed voorbeeld is een airconditioner in de slaapkamer. Waar geluid een groot probleem zou zijn. Terwijl geluid in de kinderkamer niet zo’n probleem is.

Hoe vaak moet ik mijn verrijdbare airco verplaatsen?

Draagbaarheid wordt een cruciale factor als je de verrijdbare airco vaak moet verplaatsen. Een voorbeeld hiervan is het ‘s avonds verplaatsen van de woonkamer naar de slaapkamer. Als je je voorstelt de airconditioner regelmatig te verplaatsen, let dan op het gewicht, de kwaliteit van de wielen en hoe gemakkelijk hij rolt.

Hoe vaak gebruik ik mijn draagbare airconditioning?

Richt je je draagbaarheid als je denkt dat de draagbare airconditioner slechts spaarzaam zult gebruiken. Als je het slechts af en toe gebruikt niet. Vergelijk dan hoe gemakkelijk het is om te bewegen versus de prestatie en begrijp wat voor jou belangrijker is.

Hoe belangrijk zijn prestaties in vergelijking met esthetiek?

Hoe beter de prestaties, hoe groter de mobiele airco zal zijn. Begrijp ook hoe je mogelijk een uitlaatpijp moet gebruiken en hoe dat het uiterlijk van uw kamer zal beïnvloeden. Ook de plaatsing van de airconditioning. Denk goed na over hoe je wilt dat de kamer eruitziet zodra de airco is opgesteld. Het is belangrijk om het uiterlijk van de kamer in evenwicht te brengen met behoefte aan koelere lucht.

Op welke functies moet ik letten?

Wanneer je aan het winkelen bent, moet je naar veel functies kijken om te bepalen welke draagbare airconditioning het beste bij je past. De situatie bepaalt welke functies het belangrijkst zijn. We hebben ook geholpen door de beoordelingen van draagbare airconditioners op mobieleaircos.com door te nemen om de top 6-functies te identificeren om te evalueren.